[ad_1]

Pe fondul digitalizării accentuate, companiile din România alocă bugete superioare soluțiilor personalizate de stocare și securizare a datelor în cloud. Performanțele superioare motivează clienții să opteze pentru migrarea serverelor on-premises către soluții cloud. GTS Telecom, principalul furnizor de soluții de tip Public Cloud din România, investește constant în dezvoltarea capacității centrelor sale de date din București și Cluj-Napoca. Ce sunt soluțiile personalizate și cum o alegi pe cea potrivită afacerii tale? La aceste întrebări vor răspunde specialiștii GTS Telecom într-un webinar gratuit, pe 29 martie, de la ora 11 AM. Am profitat de ocazie și l-am rugat pe Sorin Drăghici, director comercial GTS Telecom, să ne spună mai multe despre viziunea GTS în legătură cu soluțiile cloud și importanța acestora pentru mediul de business.

Sorin DrăghiciFoto: GTS Telecom

Azi, în întreaga lume, companiile produc și gestionează volume impresionante de date. În centrele de date GTS cantitatea de date stocate s-a triplat în ultimii doi ani. Calitatea și modul în care sunt utilizate datele pot influența decisiv succesul unei afaceri.

Sorin Drăghici crede că orice plan de business trebuie să pună accent pe componenta IT. „Serviciile cloud permit atingerea obiectivelor în fiecare etapă de dezvoltare. De aici și nevoia de soluții personalizate. Orice manager sau antreprenor evaluează nevoile și specificul datelor…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns