[ad_1]

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi decizia legată de propunerea venită de la comercianții mici și mijlocii de a închide supermarketurile în weekend, așa cum e și în alte țări din Europa. „Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend”, a declarat premierul.

Cumparaturi in supermarketFoto: Radub85 / Dreamstime.com

Premierul și-a anunțat joi decizia la începutul ședinței de Guvern.

  • „În încheiere, vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârșit de săptămână. Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Din câte îmi aduc aminte au fost închise piețe în pandemie sau a fost pus orar la magazine. Vreau să vă anunț că nu mai suntem în acea etapă”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Comerci­anţii Mici şi Mijlocii: Noi i-am propus premierului închiderea supermarketurilor în weekend

  • „Trebuie să avem o altă perspectivă a weekendului. Angajații noștri merită să stea și ei alături de familie în weekend. Și da, noi am venit cu propunerea către premier de a închide supermarketurile în weekend, așa cum e și în alte țări din Europa, a spus într-o discuție cu HotNews.ro Feliciu Paraschiv, proprietar al lanţului…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns