Cât va costa primul Ferrari electric

Logo Ferrari (foto Victor Diola Jr, Dreamstime.com)

Ferrari va lansa la final de 2025 primul său model full-electric, iar prețurile vor porni de la peste 500.000 de euro, spun surse citate de Reuters. Ferrari a produs aproape 14.000 de mașini anul trecut și va inaugura o a doua uzină în Italia.

Prețul mediu al unui Ferrari este în prezent în jurul a 350.000 de euro, însă primul model electric al mărcii va costa peste 500.000 de euro, iar diversele opționale cerute de clienți vor adăuga 15-20%.

Sursele spun că cei de la Ferrari au în plan și un al doilea model full-electric, care va fi lansat peste câțiva ani. Estimările sunt că primul model electric va reprezenta cam 10% din vânzările totale ale mărcii în primii ani.

Ferrari și-a crescut producția, însă marca italiană vrea să-și păstreze exclusivitatea, astfel că nu va depăși anumite praguri maxime de producție, indiferent de cât de mare va fi cererea și cât de lungă este așteptarea pentru modelele sale. Pentru unele mașini, timpii de așteptare sunt de peste doi ani.

Totuși, acum 15 ani cei de la Ferrari spuneau clar că nu vor trece de 10.000 de mașini/an, nu vor lansa vreodată un SUV și nici nu se pune problema de vreo mașină electrică. În prezent, toate aceste trei chestiuni se întâmplă și se vor întâmpla. Anul 2019 a…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

 1. Доброе утро картинки

  Доброе утро картинки https://utra-dobrogo.ru/ – это простой, но чрезвычайно результативный способ повысить настроение себе
  и родным с самого утра. Красочные и положительные картинки с добрыми пожеланиями помогают начать день
  с улыбки и позитивных мыслей.

  Они могут вмещать красивые пейзажи,
  веселые иллюстрации, мотивирующие цитаты или милые животные, которые вносят
  в утро больше радости. Такие картинки без труда
  можно отправить друзьям
  и родным через мобильные приложения или социальные медиа, делая их день
  лучше. Начав утро с доброго слова, весь день может быть более радостным и продуктивным.