Jocuri de noroc, Foto: Inquam Photos / George Călin

Jocuri de noroc, Foto: Inquam Photos / George Călin

Legislația interzice sălile cu aparate de jocuri de noroc în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Un proiect al Ministerului Finanțelor obligă Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) să interogheze TEMPO online sau orice altă bază de date statistice a Institutului Național de Statistică, pentru a verifica dacă este îndeplinită această condiție, la momentul verificării dosarului de autorizare a acestor tipuri de mijloace de joc.

Proiect OUG jocuri de noroc in localitati – click pentru a deschide

Dacă ONJN constată că într-o comună, un oraș sau un municipiu populația după domiciliu a scăzut sub 15.000 de locuitori, va dispune de urgență, în 3 zile lucrătoare, pentru toți organizatorii de jocuri de noroc tip slot-machines din respectiva unitate administrativ-teritorială, sistarea activității de exploatare de jocuri de noroc tip slot-machines, dispoziție care trebuie dusă la îndeplinire de către organizatori, în maxim 3 zile lucrătoare de la data primirii acesteia.

Organizatorii de jocuri de noroc tip slot-machines se pot sesiza din oficiu cu privire la faptul că
din datele actualizate ale Institutului Național de Statistică, într-o comună, un oraș sau un municipiu în care exploatează jocuri de noroc tip…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns