Joi, 28 octombrie, o arădeancă citată de site-ul specialarad.ro susține că a găsit un vierme într-un sandviș cumpărat de la McDonald’s Arad.

Vierme mcdonalds arad

După cum relatează sursa citată, ea a decis să informeze mai întâi presa, după care să facă o plângere online la Protecția Consumatorilor.

Clienta spune că l-a sunat și pe directorul McDonald’s, care i-a spus însă că e posibil ca viermele să fie mai degrabă o bucată de os care s-a desprins de pe carne. Femeia susține însă că știe foarte bine să facă diferența și că în nici un caz nu este vorba despre o confuzie.

În sprijinul afirmațiilor sale, ea a oferit și o serie de fotografii, reproduse mai sus.

 

Reacția McDonalds

Sursa citată a primit și o reacție a companiei McDonald’s, în care se afirmă preocuparea companiei pentru siguranța alimentară, responsabilitate și respect față de clienți. În ceea ce privește sesizarea clientei din Arad, se precizează:

„Conform procedurilor interne, am informat furnizorul nostru cu privire la sesizare și am solicitat verificarea lotului de producție. În urma tuturor verificărilor efectuate, furnizorul nu a evidențiat niciun aspect care să indice o problemă de siguranță alimentară“.

 

Vrei să îți spui părerea despre McDonald s Arad? O poți face AICI 

 

În luna septembrie, inspectorii ANPC au descoperit fire de păr și pene de pasăre în bucătăria unui restaurant McDonalds din Timișoara. Detalii AICI 

 

 

Lasă un răspuns