Compania Patria Bank lansează creditul ipotecar fără avans, un produs care este adresat clienților care își doresc o casă nouă, sau un alt imobil în proprietate, și nu doresc să aducă avans în bani.

Noul credit Patria Acasă fără avans poate fi accesat de cei care doresc o locuință nouă sau o locuință suplimentară și aduc în garanție o altă proprietate deținută de ei sau alți participanți la credit.

În categoria altor participanți la credit pot intra: soțul/soția, copiii, frații/surorile, părinții titularului/soților, ginerele/nora și partenerul de viață al solicitantului de credit (cu care locuiește și se gospodărește).

 

Imobilul achiziționat prin credit trebuie să aibă o valoare de minim 80.000 de euro (sau echivalent în lei), să fie situat într-o zonă urbană mare sau metropolitană aferentă. În garanție, pe lângă imobilul achiziționat prin credit poate fi adus un extra imobil, situat de asemenea într-o zonă urbană mare și/sau împrejurimi.

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori București, cu prezență la nivel național, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

 

Lasă un răspuns