Trei magazine Carrefour Express din Cluj au fost închide de Protecția Consumatorilor. Este vorba de magazinele din Piața Mărăști, din Zorilor și de pe strada Lăcrămioarelor din Gheorgheni.

inchidere magazin carrefour express cluj

Neregulile constate se referă la diferențele dintre prețul de la raft și cel de la casă, precum și la campanii înșelătoare de tipul 1+1 sau 2+1.

Directorul adjunct al OPC Cluj, citat de site-ul ziuadecj.ro, a declarat: „Două au fost închise ieri, cel din Gheorgheni, de pe Lăcrămioarelor și cel din Zorilor, de pe Observatorului, iar azi a fost închis cel din Piața Mărăști. Toate trei au avut cam aceleași abateri, privind diferențele preț la raft – preț la casă. Zonele de depozitare a produselor alimentare au avut multe deficiențe privind igiena, curățenia, depozitare.

Campanie înșelătoare, 1+1 sau 2+1 fără ca produsele să aibă unitate de referință. Alte mici nereguli au mai fost găsite unde se comercializează pâinea, în spatele rafturilor, mizerie, în zona așa-ziselor proaspete s-a găsit de asemenea mizerie. Ca atare, fiecare din aceste unități riscă amenzi de 145.000 de lei. În acest moment, toate unitățile sunt închise. Am primit solicitare de la magazinul din Gherogheni, să vedem dacă zona corespunde exigențelor noastre, ca să poate fi deschis“.

 

Săptămâna trecută, OPC Cluj a închis peste 20 de restaurante din mall-ul Vivo.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Conopidă scumpită cu un leu, pe drumul de la raft la casa de marcat – YesComment

    […] Chiar la începutul lui octombrie, la Cluj-Napoca, trei magazine Carrefour au fost închise din cauza mai multor nereguli, printre care și diferențele existente între prețurile expuse la raft și cele reale, pentru care se plătește la casă. Amănunte aici: […]

  2. „Cică spală carnea cu clor…“ – reacțiile clujenilor la adresa Carrefour – YesComment

    […] La începutul lunii octombrie, trei magazine Carrefour Express din Cluj fuseseră de asemenea închise de Protecția Consumatorilor. Este vorba de magazinele din Piața Mărăști, din Zorilor și de pe strada Lăcrămioarelor din Gheorgheni. Amănunte aici […]

  3. La casă, cu aproape 40% mai scump decât la raft – pățanii la supermarket – YesComment

    […] Tot în această toamnă, de data aceasta la Cluj-Napoca, trei magazine Carrefour au fost închise din cauza mai multor nereguli, printre care și diferențele existente între prețurile expuse la raft și cele reale, pentru care se plătește la casă. YesComment v-a semnalat acest caz aici  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.