Două geluri de duș au fost retrase de la vânzare de Kaufland, după ce s-a descoperit că folosirea lor poate conduce la apariția unor infecții bacteriene. Este vorba despre Bevola Gel de duș Mango și Piersică și de Bevola Gel de duș Trandafir sălbatic (Wild Rose), ambele de 500 de mililitri.

geluri de dus kaufland

Redăm, mai jos, informarea ce poate fi găsită pe site-ul Kaufland:

„În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective.

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situație.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00.“

 

Bavețică periculoasă pentru bebeluși, la IKEA. Produs rechemat în magazine

Intersport retrage de pe piață o trotinetă ce ar putea cauza răniri

Pericol de electrocutare cu un espresor de la Lidl 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

 

Lasă un răspuns

  1. Risc de electrocutare și incendii, din cauza unui radiator de la Leroy Merlin – YesComment

    […] Gel de duș ce provoacă infecții, retras de la vânzare de Kaufland  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.