Un espresor comercializat de Lidl prezintă pericol de electocutare, motiv pentru care compania le solicită clienților să îl returneze, urmând să achite contravaloarea integrală.

espresor lidl pericol

Este vorba despre un espresor marca Silvercrest, care s-a vândut în magazinele Lidl între 17 iunie și 28 iulie 2019.

Redăm, mai jos, comunicatul integral al lanțului german de magazine de tip discount:

„Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul ”Espresor SEMS 1100 A1” marca ”Silvercrest” cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare. Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează bineînțeles și fără prezentarea bonului fiscal“.

 

Topul rețelelor de retail din România, dominat de Kaufland, Carrefour și Lidl 

Rețeta curată de la Lidl, o păcăleală plină de aditivi? 

Intersport retrage de pe piață o trotinetă ce ar putea cauza răniri 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Lidl pune etichete în limba poloneză, pentru consumatorii români – ce amendă riscă – YesComment

    […] Pericol de electrocutare cu un espresor de la Lidl  […]