S-a turnat prima lopată de ciment la Mall Moldova din Iași. Acesta va deveni cel mai mare mall din regiunea de nord-est a țării și al doilea din țară, după cel de la Băneasa.

mall moldova

Construit de Prime Capital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de centre comerciale din România, Mall Moldova urmează să aibă 100 000 de metri pătrați închiriabili. Vor exista un hypermarket Carrefour și peste 300 de magazine. O suprafață de 15 000 de metri pătrați va fi destinată petrecerii timpului liber, acolo urmând să apară 40 de restaurante, un cinematograf cu 15 săli de cinema, IMAX și 4DX, o sală de fitness și locuri de joacă pentru copii. Parcarea mall-ului va avea 3 000de locuri.

Mihail Vasilescu, partener Prime Capital, a declarat:

Mall Moldova va fi un centru comercial de ultimă generaţie, cu un design spectaculos, situat pe o suprafaţă totală de 40 de hectare, într-o zonă rezidenţială în expansiune la intrarea de vest a oraşului.

Putem spune că va fi un centru super-regional, deoarece vizează întreaga zonă a judeţelor Moldovei, dar şi zona de peste Prut. Nu va fi doar o destinaţie de cumpărături. Va include spaţii foarte ample dedicate petrecerii timpului liber. Toţi cei interesaţi să-şi petreacă timpul liber, alături de familie sau prieteni, vor găsi o ofertă completă la viitorul mall. Aici va funcţiona cel mai mare cinema din afara Bucureştiului, cu 15 săli de cinema, inclusiv săli 4DX şi IMAX. La acestea se adaugă zone de fitness şi relaxare, restaurante, locuri de joacă pentru copii. Vor exista variante multiple de petrecere a timpului liber în viitorul Mall Moldova“.

Proiectul va fi gata peste aproximativ 18 luni.

 

Patru malluri se deschid sau se extind până la sfârșitul anului, la Sibiu, Balorești, Craiova și Zalău

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. S-a anunțat data oficială pentru deschiderea Shopping City Târgu Mureș – YesComment

    […] Se construiește cel mai mare mall din Moldova – cifre impresionante  […]

  2. Se deschide primul centru comercial din Târgoviște și județul Dâmbovița – YesComment

    […] Se construiește cel mai mare mall din Moldova – cifre impresionante […]

  3. Investiție de 160 de milioane de euro, în Palas Iași – cum se va dezvolta proiectul Iulius – YesComment

    […] Detalii despre proiectul Moldova Mall, care își propune să devină al doilea mall ca mărime din România. […]