Polițiștii botoșăneni au făcut descoperiri surprinzătoare cu ocazia unei razii desfășurate joi seara la magazinele aflate în incinta unităților de învățământ și în apropierea acestora, de pe raza municipiilor Botoșani și Dorohoi.

tigari magazin scoala

Conform informațiilor oferit de site-ul botosaneanul.ro, au fost verificaţi 28 de agenţi economici, iar în urma neregulilor constatate s-au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 52.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat bunuri şi numerar în valoare de totală de peste 2.700 de lei.

Razia, organizată de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi de Poliţia Municipiului Botoşani, în colaborare cu specialişti din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor , a avut ca scop prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit.

Cu ocazia controlului, s-a descoperit că o vânzătoare ascundea sub tejghea, în vederea comercializării, 13 pachete de țigări de proveniență duty-free, pentru care nu avea documente justificative. Țigările au fost confiscate și s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

 

Produse dubioase de patiserie, pentru copiii din școli 

Solicitare: strategie pentru ca elevii să aibă parte de produse de calitate 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns