Un timișorean a avut parte, recent, de o experiență prin care consumatorii din România trec, din păcate, prea des. Acesta a constatat o diferență între prețul de la raft și cel de la casă, după cum ne informează opiniatimisoarei.ro.

preturi diferite raft casa conopida
Sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Astfel, într-un supermarket din oraș, conopida costa la raft 4,99 lei kilogramul, pentru ca, la casă, prețul pentru același produs să fie de 5,99 de lei kilogramul.

În ciuda protestelor clientului, angajații supermarketului nu au dorit să rezolve situația penibilă creată, ceea ce îl va determina pe client să se adreseze Protecției Consumatorilor.

Chiar la începutul lui octombrie, la Cluj-Napoca, trei magazine Carrefour au fost închise din cauza mai multor nereguli, printre care și diferențele existente între prețurile expuse la raft și cele reale, pentru care se plătește la casă. Amănunte aici:

 

Lasă un răspuns

  1. La casă, cu aproape 40% mai scump decât la raft – pățanii la supermarket – YesComment

    […] s-a confruntat un timișorean, în luna octombrie. În acel caz, prezentat la momentul respectiv de yescomment.ro, prețul conopidei a sărit brusc, pe drumul de la raft la casă, de la 4,99 de lei la 5,99 de lei […]