În urma unor sesizări primite de la consumatori, farmaciile Help Net din Timișoara au fost controlare de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor din Regiunea Vest – Timiș. Rezultatul verificărilor a fost o amendă în valoare de 7 000 de lei, pentru practică înșelătoare.

farmaciile help net amendate

Claudiu Sorin Susanu, comisar-șef al CRPC Timiș, a declarat, conform renasterea.ro: „La raft erau două prețuri, unul de vânzare și un altul, mai mic, pentru care însă trebuiau îndeplinite câteva condiții. În fapt, prețul redus nu era cel real. Acesta era mai mic pentru a atrage cumpărătorii, care apoi erau introduși într-un program de fidelizare. În realitate, la casă, clienții plăteau mai mult decât prețul redus afișat. Reprezentanții farmaciei au spus că ar fi vorba de o problemă la imprimantă. Însă atunci când sunt prea multe cazuri, vorbim de intenție și nu de eroare“.

Conform aceluiași Sorin Susanu, consumatorii din Timișoara au găsit, în luna septembrie, mai multe motive de nemulțumire decât oricând, astfel că Protecția Consumatorilor a fost realmente invadată de reclamații. Cele aproape 500 de reclamații primite au avut și urmări concrete. Astfel, au fost amendate mai multe firme, de la importatori de jucării la localuri sau firme de salubritate. Amănunte aici.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.