Mai mulți gândaci se plimbau fără grijă prin vitrinele unui fast-food din orașul Galați. Ei au fost filmați de un gălățean, care apoi a postat imaginile pe Facebook. Asta a trezit interesul Protecției Consumatorilor.

gandaci fast food galati

Restaurantul a fost controlat de mai multe echipe de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Galaţi şi de la Direcţia de Sănătate Publică. Într-adevăr, în urma controlului, inspectorii au găsit mai mulți gândaci, atât vii, cât și morți

Proprietarul localului a fost amendat cu suma de 10 000 de lei de comisarii de la Protecţia Consumatorului şi cu 13 000 de lei de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

Șeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, Carmen Tudor, a declarat: „S-a dispus închiderea unităţii pentru o perioadă de cel mult şase luni. Ei pot remedia problemele descoperite mult mai rapid. S-a dat şi o amendă de 10.000 de lei. Am găsit mai mulţi gândaci vii şi morţi, dar au fost şi alte probleme legate de materia primă. Când îşi vor rezolva problemele, vor putea cere redeschiderea“.

VIDEO:

Sursă foto și video: Monitorul de Galați 

 

În urmă cu aproximativ o lună, mall-ul Vivo din Cluj-Napoca a fost amendat cu suma de 30 000 de lei, iar 20 de restaurante din zona de food-court au fost închise, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au descoperit adevărate „colonii de gândaci negri și roșii“. Amănunte și video aici 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns