Platforma de comandă și livrare a alimentelor online Uber Eats a prezentat n clasament al celor mai populare feluri de mâncare din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Cu această ocazie, au apărut și datele referitoare la comenzile din România.

ce comanda romanii pe uber eats

În clasamentul general din cele trei zone geografice amintite, pe primul loc s-a clasat tacos, urmate îndeaproape de pizza. Pe locurile următoare se află poke (o rețetă hawaiană bazată pe pește crud) și shaorma.

În cadrul aplicației Uber Eats din România, cele mai căutate preparate au fost, în ordine, pizza, humusul și falafelul. Românii au mai căutat, de asemenea, halloumi, sushi, quinoa, chiar, usturoi, păstăi edamame, tempura, miso, supă de teiăeței, trufe sau shaorma.

Semințele de in reprezintă un aliment tot mai căutat pe aplicația Uber Eats, reprezentanții companiei susținând că acestea se vor bucura de tot mai mult succes și pe parcursul lui 2020.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Livrare gratuită pentru 10 comenzi și evitarea contactului direct prin Uber Eats – YesComment

    […] Aici poți vedea ce mâncăruri au comandat românii prin Uber Eats, în 2019 […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.