Magazinele stradale Zara și Massimo Dutti, deținute de spaniolii de la Inditex în Sibiu, s-au închis, ele fiind mutate în mall-ul NEPI din oraș.

nepi sibiu mall

În noua locație, grupul de modă Inditex pătrunde, în schimb, cu șase din cele opt branduri pe care le deține în România, inclusiv cele două amintite mai sus.

Ca urmare a acestei relocări, grupul de modă Inditex rămâne cu un singur magazin stradal în România, în orașul Pitești.

 

Ce a adus nou mall-ul NEPi din Sibiu

Noul mall din Sibiu a fost inaugurat recent, în luna noiembrie, și dispune de o suprafață închiriabilă de 42 200 de metri pătrați. Se remarcă prin faptul că este prima dată în România când un hipermarket Kaufland este amplasat în incinta unui centru comercial. Mall-ul se remarcă, de asemenea, prin primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar şi printr-o terasă cu o privelişte spectaculoasă.

Investiția, în valoare de 100 de milioane de euro, aparține fondului NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns