Filmele de la Hollywood și romanele polițiste ne fac să credem că, pentru a reuși un furt de anvergură, ai nevoie de un plan sofisticat și de ceva tehnologie de ultimul răcnet. Un furt petrecut la Botoșani, săptămâna trecută, ne arată însă că cel mai important ingredient este, de fapt, tupeul.carrefour plata cu petul

După cum informează botosaneanul.ro, un bărbat a intrat dimineața, imediat după deschidere, în magazinul Carrefour din Botoșani Shopping Center. El s-a dus direct spre vitrina în care se aflau mai mult telefoane iPhone. Vitrina respectivă era închisă cu cheie, dar nu era dotată cu sisteme de alarmă.

 

Furt de 700 de milioane vechi, fără stres 

Cunoscând acest lucru, bărbatul a forțat pur și simplu încuietorile, care au cedat rapid. Atunci, a luat din vitrină 14 telefoane iPhone în valoare totală de 70 000 de lei și s-a îndreptat liniștit spre ieșire.

A trecut netulburat de zona caselor de marcat, unde paznicii nu i-au acordat nicio atenție, deoarece nu avea vreo sacoșă asupra sa și nu părea suspect, ci un simplu client care pleca din magazin cu mâinile goale, fără să fi găsit ceea ce căutase.

Păstrându-și în continuare sângele rece, bărbatul și-a continuat drumul prin mall și a ieșit prin parcarea dinspre Poliția de Frontieră.

Spargerea a fost reclamată, ulterior, la Inspectoratul Județean de Poliție, unde s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, în prezent efectuându-se cercetări. Acestea sunt îngreunate de faptul că bărbatul purta atât un hanorac cu glugă, cât și o șapcă, ceea ce face foarte dificilă identificarea sa cu ajutorul camerelor de filmat.

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns