Taco Bell a inaugurat al 10-lea restaurant din România, la Constanța. Unitatea dispune de o suprafață de peste 70 de metri pătrați și se află în centrul comercial VIVO!

taco bell

Cu mai puțin de o lună în urmă, pe 12 decembrie 2019, se deschidea, la Brașov, al nouălea restaurant Taco Bell din România, care funcționează în centrul comercial Coresi Shopping Resort. YesComment a anunțat această inaugurare aici.

Costică mișaca, director general Taco Bell românia, a declarat, cu această ocazie: „La doi ani de la lansare pe piața din România, numărăm 10 restaurante Taco Bell, în 7 orașe importante din țară. Mai mult decât atât, am reușit să dezvoltăm o comunitate mare de fani, iar cererea pentru produsele de inspirație mexicană este din ce în ce mai ridicată. Suntem foarte bucuroși că am reușit să creștem atât de mult și să dezvoltăm un business de succes, bazat pe standarde înalte. Rezultatele bune pe care le-am obținut ne încurajează să mergem și mai departe, continuând în 2020 cu noi deschideri și surprize pentru fani“.

Prin inaugurarea restaurantului din Nino Constanța, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă. Noua echipă este gata să îi servească pe clienţi cu produse de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Taco Bell este un lanț de restaurante de tip fast-food din Statele Unite, cu sediul în Irvine, California. A fost fondat în 1962, de către Glen Bell. Este o filială a Yum! Brands, Inc., care servește o varietate de mâncăruri cu specific mexican.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.