JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează, pe 23 ianuarie, al 82-lea magazin din România. Este vorba despre JYSK Cluj Gheorgheni, cu o suprafață totală de 1 380 de metri pătrați, aflat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 59.

jysk gheorgheni

Iraida Paiuc, sales and marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria, a declarat: „Sărbătorim, așa cum ne-am obișnuit, cu oferte foarte bune, iar de data aceasta plusăm și vom avea oferte speciale de deschidere în ambele magazine din Cluj! Așadar, pentru săptămâna deschiderii, între 23 si 29 ianuarie, vom avea oferte speciale cu reduceri de până la 75% atât în vechiul magazin din Bulevardul Muncii, cât și în noul magazin din cartierul Gheorgheni“.

Pe 23 ianuarie, la ora 8:00, clienții sunt așteptați cu surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali dintre ei. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-20.00.

 

 

Lasă un răspuns

  1. JYSK continuă extinderea: ajunge la 10 magazine, în București – YesComment

    […] 23 ianuarie, JYSK România a inaugurat al 82-lea magazin din România. Este vorba despre JYSK Cluj Gheorgheni, cu o suprafață totală de 1 380 de metri pătrați, aflat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. […]

  2. JYSK inaugurează al zecelea magazin din București, în zona de sud – YesComment

    […] 23 ianuarie, a fost inaugurat JYSK Cluj Gheorgheni, cu o suprafață totală de 1 380 de metri pătrați, aflat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.