Pe 30 ianuarie, Altex deschide, la Arad, cel mai mare magazin al rețelei din întreaga țară. Acesta are o suprafață de 4 000 de metri pătrați și este al 105-lea magazin inaugurat de firma deținută de omul de afaceri român Dan Ostahie.

altex arad inaugurare magazin

Cifrele cu care impresionează noul magazin din Arad sunt următoarele: suprafață de 4 000 de metri pătraţi, 12 000 de produse în magazin, 40 000 de produse online, peste 40 de angajați noi.

Există mai multe oferte speciale pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 60% la sute de produse. Promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii vor fi valabile în perioada 30 ianuarie-5 februarie 2020, în limita stocului disponibil.

Edvin Abdulachim, director comercial Altex, explică în felul următor deschiderea celui mai mare magazin din țară în orașul de pe Mureș: „Arad este un oraș în plină dezvoltare, tocmai de aceea am ales să aducem cel mai mare magazin electro-IT din rețeaua noastră aici și să răspundem unei cereri în creștere. Gama largă de produse, ofertele pe care le punem la dispoziție, serviciile de consiliere din partea experților noștri sunt toate elemente care ne-au asigurat și continuă să ne asigure un avantaj competitiv și ne ajută să oferim clienților o experiență de cumpărare plăcută și eficientă“.

Magazinul se deschide pe Calea Radnei, la ieșirea din Arad spre Vladimirescu. Programul este de luni până sâmbătă între orele 9:00 – 21:00, iar duminică între orele 9:00 – 20:00.

 

Lasă un răspuns