JYSK continuă să se extindă pe piața românească, în acest an având planuri mari inclusiv pentru Capitală. Astfel, pe parcursul lui 2020, numărul magazinelor din București va trece de la 8 la 10.

jysk

Primul dintre cele două noi magazine urmează să fie inaugurat la jumătatea lunii februarie, pe strada Fizicienilor, în zona Nicolae Grigorescu. Acesta va prelua locația unei foste unități Lidl, care se mută.

Alex Bratu, country manager JYSK pentru România şi Bulgaria, a declarat: „În Bucureşti avem în acest moment opt magazine: Militari, Collosseum, Pallady, Vulcan, Mihai Bravu, Frigocom, Fundeni şi Pipera. Pe lângă acestea, la finalul anului trecut am deschis două magazine în apropierea Bucureştiului, în Afumaţi şi Baloteşti. În 2020, pe lângă magazinul JYSK Fizicienilor, care se deschide în luna februarie, vom mai deschide încă un magazin“, a spus Alex Bratu, country manager JYSK pentru România şi Bulgaria.

Pe 23 ianuarie, JYSK România a inaugurat al 82-lea magazin din România. Este vorba despre JYSK Cluj Gheorgheni, cu o suprafață totală de 1 380 de metri pătrați, aflat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 59.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns