Lotus Center, un grup de firme cu capital autohton, a achiziționat complexul multifuncțional Oradea Plaza, din portofoliul dezvoltatorului Portico Investments România. Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Colliers International.

oradea plaza

Oradea Plaza, dat în funcțiune în 2010 de către Portico Investments, este complexul multifuncțional care include prima clădire de birouri de clasa A, dezvoltată în centrul orașului Oradea.

Printre chiriașii actuali ai complexului Oradea Plaza, se află Carrefour (după preluarea magazinului Billa existent anterior), eMag, Staer, Sensiblu, Medlife, NN, BRD, magazine de fashion, cafenele, farmacii, firme de telefonie și un loc de joacă pentru copii.

În total, Oradea Plaza dispune de o suprafață închiriabilă de aproximativ 7 900 de metri pătrați, distribuiți în mod egal între birouri de clasa A și spații de retail, la care se adaugă 2 400 de metri pătrați de teren liber pentru dezvoltare viitoare.

Lotus Center, companie controlată majoritar de familia Mudura, devine, în urma acestei tranzacții, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea. Compania mai are în portofoliu şi centrele comerciale Lotus Retail Park, Oradea Shopping City, Trade Center şi Lotus Center.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.