Postarea unui client Dedeman Sibiu, pusă pe yescomment.ro cu numele Dani, a generat numeroase reacții, atât pe Facebook, cât și pe site. Majoritatea celor au comentat îi dau dreptate lui Dani, și ei criticând atitudinea angajaților de la acest magazin.

dedeman sibiu comentarii

 

Iată, mai întâi, care este postarea de la care a pornit totul:

În acest magazin trebuie să te descurci în mare parte singur. Angajații de multe ori lipsesc de la raioane, trebuie să te învârți prin tot magazinul pentru a găsi un grup de 5 angajați, aceștia stând de vorbă între ei. Sunt și câțiva care se oferă să te ajute, dar majoritatea te trimit la «colegul de după colț», care nu prea există.“

 

Reacțiile la criticile pentru angajații Dedeman Sibiu

  • Este cea mai proastă servire dintr-un magazin care există la Sibiu de la angajații de pe raioane la *** de la casa de plată, pază etc. Un dezastru… dacă ar pleca nu s-ar supăra nimeni ca și când nu au fost pe aici!!“ (comentariu apărut pe Facebook)
  • Da, trebuie să te rogi de ei să îți dea o informație“ (comentariu apărut pe Facebook)
  • Îi doare undeva, stai de amețești până te bagă în seamă cineva. Trebuie umblat la salarii, să se învețe minte să respecte“ (comentariu apărut pe Facebook)
  • Așa fac și la Cluj“ (comentariu apărut pe Facebook)
  • Nici la Botoșani nu e mare diferență“ (comentariu apărut pe site-ul yescomment.ro)
  • Bună seara, foarte adevărat ce zice Dani, eu chiar ieri am fost acolo să cumpăr o cafetieră și am căutat 40 de minute un angajat care să-mi spună același lucru, „colegu’ e după colț”. Aveam nevoie de ajutor pentru că cutiile erau la 2 metri și ceva distanță și nu ajungeam. Când, în sfârșit, l-am găsit, a făcut pe Spiderman, s-a urcat pe rafturile alea și gata, mi-a dat cutia. Angajații nu au semnat protecția muncii?Dacă îmi cădea mie raftul ăla în cap?? Și lui, bineînțeles.“ (comentariu apărut pe site-ul yescomment.ro)

Toate comentariile au fost modificate doar cu adăugarea diacriticelor și punerea în armonie cu normele de exprimare în limba română, fără a afecta în vreun fel ideile exprimate. Un singur termen ireverențios a fost înlăturat, dintr-un comentariu.

Găsiți știrea inițială aici

Primul comentariu pentru Dedeman Sibiu, aici  Ai ceva de adăugat? Comentează și tu! 

 

Lasă un răspuns

  1. Teofil Moldovan

    Am comandat produre in valoare de 35 ron. Ca sa primesc acasa la Medias , total plata 75 ron. ,trimis de la Sibiu. . Cred ca transport din Australia era mai ieftin.

  2. Teofil Moldovan

    Sunteti de groază cu preturile

  3. Nicolae

    Da eu am cumpărat un palet de………? lăsat la transport și nesimțireade la Dedeman ince așa 50lei transport ok 15lei descarcarea le zic am oameni cu care pot descărca nu contează 15lei descarcarea după ii rog se poate la ora 15 că nu e nimeni acasă da se poate dar se plătește ora preferentiala 95lei dar între 13si ora14 pai eu daca va plătesc 95 îl doresc să ajungă la ora 15 nu la 14 nu contează aia e ora preferentiala daca vrei platesti daca nu nu și gata pai bun plătesc 95 lei plus 15 descărcarea dar vreau la ora 15 nu se poate deci în concluzie 110lei ii dai pe nesimțirea celor de la Dedeman

  4. Muresan gabriel

    Eu Sint furnizor și stau la coadă de aproape o oră pentru o cutie de 30kg deoarece se lucrează în dorul lei la magazin la Mureș și mai rău șeful de recepție vorbește pe un ton neagegvat și iritant cu noi ….IESI AFARA. AFARAAAAAAA zbierind dacă nu ești curier stai la coada repetind AFARAAAAAAA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.