iSTYLE, lanțul de retail dedicat Apple, deschide un nou magazin în Iulius Mall Cluj. Astfel, Clujul devine orașul cu cele mai multe astfel de magazine, după București, iar iSTYLE ajunge la un număr total de 11 magazine, pe piața românească.

apple

Noul magazinul iSTYLE, aflat în Atriumul principal din Iulius Mall, oferă un mix de produse Apple, accesorii premium și servicii.

Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail, a declarat: „Extinderea business-ului în Cluj, demonstrează importanța pe care iSTYLE o acordă orașului. Ne bucurăm că reușim să le oferim clujenilor încă o opțiune de a interacționa cu produsele lor preferate de înaltă tehnologie. Iubim spiritul liber și creativ al acestui oraș, atât de apropiat valorilor Apple, și suntem convinși ca, prin deschiderea acestui al doilea magazin, vom reuși să satisfacem mai bine nu doar cantitativ, ci și calitativ, exigențele clienților noștri“.

Cele 11 magazine iSTYLE din București, Cluj, Brașov, Timișoara, Iași și Constanța însumează aproximativ 1 600 de metri pătrați de retail high-tech. iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei.

 

Sărbătorile de iarnă din 2019 au adus vânzări și profit peste cele mai optimiste așteptări, pentru compania Apple. Astfel, profitul înregistrat în perioada octombrie-decembrie 2020, la nivel global, s-a ridicat la 22,2 miliarde de dolari. Amănunte aici

Lasă un răspuns