Hornbach, retailerul de materiale de construcții și grădinărit, a anunțat extinderea magazinului din Sibiu cu 3 500 de metri pătrați, în urma unei investiții de 2,8 milioane de euro.

hornbach sibiu

Aceste fonduri au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcții, dar și pentru extinderea suprafeței exterioare destinate produselor de grădinărit. Ca urmare a acestei investiții, suprafața magazinului din Sibiu ajunge la 15 500 de metri pătrați.

Investiție înseamnă și creșterea vânzărilor pe mai multe categorii de produse. Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România, a declarat: „Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienților noștri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, așa cum avem în toate celelalte magazine din țară. De asemenea, odată cu crearea acestui spațiu, am mărit și suprafața exterioară destinată produselor de grădină, dar și o parte din departamentele din interiorul magazinului“.

Locația din Sibiu este amplasată pe un teren de circa 38 700 de metri pătrați şi este împărţită în patru zone distincte, la fel ca toate locaţiile Hornbach din România. Astfel, pe o suprafaţă de circa 6 900 de metri pătrați este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de aproximativ 3 600 de metri pătrați se regăseşte o zonă dedicată produselor de Grădină şi Zoo, în timp ce Drive-In-ul este amplasat pe un areal de circa 5.000 de metri pătrați.

Printre facilitățile de care beneficiază clienții, se numără și serviciile de transport, fie cele cu camionul sau mașini dotate cu macara, pentru mărfurile voluminoase, fie prin închirierea unei mașini sau a unei remorci direct de la Hornbach.

Există și opțiunea de montaj profesionist oferit de Hornbach. Specialiștii companiei pot efectua lucrări de montaj în cel mai scurt timp, fiind oferită o garanție de 2 ani.

Fondată în anul 1877, compania Hornbach deține în prezent 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa: Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România. 6 dintre acestea se află în România, la Brașov, Sibiu, Timișoara și București, în capitală fiind trei locații: București Berceni, București Militari și București Balotești.

Hornbach pregătește, în 2020, inaugurarea celui de-al șaptelea magazin din România. Puteți afla de AICI în ce oraș va fi acesta.

Poți comenta AICI despre magazinele de construcții, grădinărit și bricolaj din România.

 

Lasă un răspuns