Pe lângă reclamațiile serioase, referitoare la servicii sau produse de slabă calitate, la Protecția Consumatorilor ajung, frecvent, și plângeri extrem de ciudate.

reclamatii ciudate anpc

Zilele trecute, de exemplu, o femeie s-a plâns că, la pensiunea din Brașov la care a fost cazată de 8 martie, i-a fost furată… energia:

„O femeie care a stat cazată la o pensiune din județul Brașov acuza faptul că cei de la pensiune au montat niște magneți în pereți care sa-i capteze energiile și să le transfere către politicienii de la putere“ au declarat surse de la Protecția Consumatorilor Brașov.

De asemenea, s-a primit reclamația unui bărbat nemulțumit de păpușa gonflabilă cumpărată, în timp ce altul s-a plâns de faptul că, deși se epilase definitiv, părul a reînceput să-i crească. Pe de altă parte, o femeie a vrut să ducă înapoi rujul folosit, de care s-a declarat nemulțumită.

De-a lungul timpului, ANPC a primit multe astfel de reclamații ciudate. În urmă cu aproape un deceniu, în 2011, problemele unor consumatori români erau următoarele:

  • cineva a reclamat la ANPC o firmă de amanet deoarece nu dorise să îi primească drept gaj pentru împrumut o găină congelată;
  • o altă persoană a reclamat un magazin care curățase prea bine vitrina, astfel că nu a mai văzut-o și a intrat direct în geam;
  • un tânăr a reclamat faptul că, la o terasă, fusese servit cu bere prea caldă.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Hotel din județul Sibiu, renovat și inaugurat în luna mai – YesComment

    […] Hoteluri care mănâncă energia și bărbați nemulțumiți de păpușile gonflabilede păpușile – cele mai ciudate reclamații la Protecția Consumatorilor, AICI  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.