Complexul Therme Bucureşti a anunțat că se închide în perioada 12-31 martie, în contextul măsurilor luate în întreaga țară pentru a împiedica răspândirea coronavirus. În acest context, vor fi devansate lucrările multinanuale de mentenanţă.

therme milioane vizitatori

Compania a anunțat: „Therme Bucureşti a decis devansarea lucrărilor multianuale de mentenanţă, planificate iniţial pentru a doua jumătate a lunii mai, în considerarea contextului şi a măsurilor de prevenţie luate de autorităţile din întreaga Europa pentru limitarea răspândirii globale a virusului Covid-19. Măsura de restricţionare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului Therme Bucureşti este una temporară, prevăzută până la data de 31 martie“.

Therme o citează, totuși, pe Katja Rothfuss, medicul coordonator al unităţii speciale de izolare din cadrul clinicii Robert Bosch din Stuttgart, care afirmă că, având în vedere procedurile uzuale de igienizare şi dezinfectare, cât şi mediul natural, calitatea aerului şi temperatura ambientală specifice, clorul şi căldura sunt duşmani naturali ai virusurilor.

Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale si băile publice; dimpotrivă: clorul şi căldura sunt duşmani naturali ai virusurilor”.

În cei patru ani de existență, Therme – cel mai mare complex de wellness și relaxare din Europa, cu apă termală – a atins cifra de  patru milioane de vizitatori. Amănunte AICI 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.