Una dintre cele mai cunoscute bănci, ING Bank, a anunțat că le va permite clienților persoane fizice cu credite de nevoi personale și imobiliare să își amâne plata ratelor pentru două luni la cerere în contextul crizei provocate de coronavirus.

Reprezentanții băncii au declarat: „Pentru clienții persoane fizice cu credite de nevoi personale și imobiliare care sunt afectați în mod tranzitoriu de pandemia COVID-19 și care solicită în mod direct măsuri de sprijin, putem aplica amânarea plății ratelor până la 2 luni. Clienții care au nevoie să apeleze la această opțiune sunt rugați să contacteze banca.

După Banca Transilvania, ING Bank este a doua instituție bancară care oferă posibilitatea de amânare a plății ratelor cu extinderea duratei contractului de credit. Vezi AICI ce măsuri au pregătit CEC și Banca Românească.

În ceea ce privește clienții care se confruntă cu pierderea locului de muncă sau probleme grave de sănătate, reprezentanții ING susțin că nu au luat încă o decizie pentru a-i ajuta, dar că se vor gândi la o soluție personalizată pentru fiecare caz în parte.

Totodată, banca vine în sprijinul IMM-urilor și a companiilor mici care se confruntă cu probleme de capital de lucru, astfel că soluția propusă este aprobarea reînnoirii pe 3 luni a facilităților de finanțare a capitalului circulant.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns