Uber Eats a anunțat că, în perioada următoare, va renunța la taxa de livrare, încercând astfel să sprijine restaurantele locale, grav afectate de criza generată de epidemia de coronavirus.

ce comanda romanii pe uber eats

Compania a anunțat: „În această perioadă de criză, restaurantele locale au mari dificultăţi în a-şi desfăşura activitatea şi în a supravieţui impactului provocat de Covid-19. Tocmai de aceea, cât noi #stămacasă, este extrem de important să sprijinim businessurile locale în efortul lor de a gestiona efectele crizei, de la scăderea vânzărilor şi restrângerea activităţii, până la suspendarea temporară a afacerii sau chiar închiderea ei“.

Prin urmare, începând cu data de 18 martie, Uber Eats a decis să renunţe la taxa de livrare pentru toţi utilizatorii din România şi din multe alte pieţe din Europa Centrală şi de Est, până pe 22 martie. Pentru a beneficia de livrare gratuită pentru 10 comenzi, utilizatorii trebuie să activeze codul promoţional LIVRAREGRATUITA.

Charity Safford, Director Uber Eats Europa de Nord, Centrală şi de Est, a declarat: „Având în vedere că majoritatea clienţilor aleg să stea acasă, vrem să fim alături de comunităţile din România şi să le sprijinim în această perioadă dificilă. Am început să informăm utilizatorii despre cum pot solicita în aplicaţie ca mâncarea să le fie lăsată în faţa uşii şi am renunţat la taxa de livrare pentru ca mâncarea să ajungă la destinaţie în siguranţă şi simplu, iar cererea pentru restaurantele locale să crească“.

De asemenea, utilizatorii Uber Eats au posibilitatea de a introduce în aplicaţie instrucţiuni specifice pentru livrare, precum „vă rog să lăsaţi comanda la recepţie“ sau „vă rog să lăsaţi comanda în faţa uşii“.

Aici poți vedea ce mâncăruri au comandat românii prin Uber Eats, în 2019

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns