În timp ce majoritatea localurilor din San Francisco și din orașele învecinate s-au închis, magazinele care comercializează canabis (marijuana) sunt exceptate de la restricții, astfel că cererea a crescut exponențial, în ultimele zile.

cozi magazine canabis

Administratorii magazinelor cu produse pe bază de canabis, contactați de Reuters, au spus că sunt prea ocupați pentru a putea vorbi cu reporterii. Cozile la magazinele de marijuana sunt, într-adevăr, comparabile cu cele de la magazinele alimentare.

Mai jos, redăm cele mai interesante declarații oferite de Anthony Barajas, director general al magazinului Cana Culture din San Jose:

  • „Dumnezeule, suntem copleşiţi. De îndată ce oamenii au auzit că este încă deschis, au început să stea la coadă“
  • „După ce stocurile de hârtie igienică s-au epuizat, ştiau că au nevoie să se relaxeze“
  • „Suntem un serviciu necesar. Oamenii au nevoie de asta în scopuri medicale şi recreaţionale. Publicul are în continuare nevoie de tratamente testate în laborator.“
  • „A fost un ritm constant de la ora când deschidem şi până la închidere, când încă mai sunt oameni care aşteaptă afară“.

Magazinele respectă cu strictețe regulile impuse, pentru a împiedica răspândirea virusului. În magazin nu au voie mai mult de 10 persoane simultan, care pot cumpăra sau se pot relaxa în zona specială pentru fumat. În faţa magazinului, agenţii de securitate se asigură că persoanele de la coadă stau la lungimea unui braţ distanţă unul de celălalt.

În Statele Unite ale Americii, 9 464 de persoane au fost infectate cu coronavirus. 155 și-au pierdut viața, iar 108 s-au vindecat complet.

 

Săptămâna trecută, americanii stăteau la coadă la magazinele de arme. Detalii găsiți aici.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns