Operatorul aerian Wizz Air a anunțat că suspendă noi rute de zbor din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Este vorba despre rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România (București – Dubai și Cluj-Napoca – Dubai) valabile pentru perioada 21 martie – 3 aprilie. Zborurile de azi dintre București și Dubai vor fi operate, insa, din cauza restricțiilor, doar cetățenii Emiratelor Arabe Unite vor avea acces la zborurile spre Dubai, în timp ce pe zborurile din România vor putea călători doar cetățeni români.

Pasagerii pot opta pentru rambursarea banilor, însă întregul proces va dura mai mult. Aceștia vor fi informați despre ce pași trebuie să parcurgă pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. „Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

De asemenea, pasagerii care și-au făcut rezervări pentru Emirate prin intermediul agențiilor de turism fizice și online sunt sfătuiți să ia legătura cu reprezentanții acestora, pentru a stabili cum vor putea să își recupereze banii.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns