Restaurantul Red Angus Steakhouse din București a anunțat că, în intervalul 25 martie-24 aprilie, va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de cadre medicale.

red angus steakhouse gratuit doctori

În același timp, în cadrul unui proiect numit „Împreună, împotriva COVID-19“, orice alte companii care își desfășoară activitatea pe teritoriul României sunt invitate să îşi unească forţele pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea şi tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

Ionuţ Ivan, director Red Angus Steakhouse, a declarat: „Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienţilor şi ale comunităţii, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant şi riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creştere. Ştim că alimentaţia joacă un rol important în gestionarea stresului şi a oboselii şi vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiţii bune, care să le ajute să se menţină puternice şi să facă faţă fluxului de pacienţi.

Vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unităţile din Bucureşti. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, aşa că ne încurajăm prietenii, clienţii şi partenerii, să se alăture iniţiativei noastre“.

Fiecare meniu donat include o supă şi un fel principal şi are un preţ de 17 Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleaşi ore, în intervalele agreate cu reprezentanţii instituţiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantităţile vor creşte, reprezentanţii localului îşi propun să încheie parteneriate şi cu alţi livratori certificaţi.

Vă puteți exprima AICI părerea despre inițiativa restaurantului Red Angus

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.