Programul tuturor magazinelor Auchan se modifică, începând de luni, 23 martie, astfel încât atât clienții, cât și angajații magazinului să poate să ajungă acasă înainte de ora 21:00. Magazinele retailerului francez rămân deschise tot 13 ore pe zi, ca și până acum, numai că intervalul orar se modifică.

auchan

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan vor fi deschise de luni până duminică între orele 8.00 și 21.00.

Există doar excepții de la acest program, ambele din București: Auchan Cotroceni, cu program zilnic între orele 8.00-20.00, şi Auchan Obor, cu program de luni până sâmbătă între 8.00-21.00, iar duminica între 8.00-18.00.

De asemenea, magazinele MyAuchan din staţiile Petrom rămân deschise non-stop.

 

Se suspendă transportul prin maxi-taxi

Tot cu socpul de a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanţei Militare nr. 2, Auchan a anunțat că, începând de marți, suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Compania franceză are în România 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan şi o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Acestora li se adaugă magazinul online. Compania are aproximativ 10 000 de angajaţi.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns