Un bărbat din Statele Unite ale Americii a făcut cel mai aberant gest care s-a văzut până acum în lume, în contextul epidemiei de coronavirus: s-a filmat într-un supermarket în timp ce lingea mai multe produse aflate pe rafturi.

video produse linse supermarket

Imaginile au devenit rapid virale în întreaga lume, pe rețelele sociale, utilizatorii cerând arestarea imediată a acestui inconștient. Piers Morgan, un realizator britanic de televiziune, a exprimat cel mai clar ceea ce multă lume a simțit, privind imaginile scandaloase:

E un idiot. Sunt sigur că va fi arestat și mi-ar plăcea ca acolo să nu i se asigure îngrijire medicală“.

Virusul COVID -19, care până acum a ucis 400 000 de oameni în întreaga lume, se transmite cel mai ușor prin salivă. În Statele Unite – locul în care a fost făcută filmarea – există deja 48 000 de persoane infectate și 35 de persoane decedate.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sQwyU9d8L9g

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. S-a filmat în timp ce lingea butoanele unui bancomat – topul gesturilor trăznite făcute de coronasceptici – YesComment

    […] În primăvara 2020, un bărbat din Statele Unite ale Americii s-a filmat într-un supermaket în timp ce lingea mai multe produse aflate pe rafturi. Imaginile au devenit virale în întreaga lume, pe rețelele sociale, utilizatorii cerând arestarea imediată a acestui inconștient. Detalii suplimentare găsiți aici […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.