Unitățile First Bank din țară își modifică programul de lucru cu publicul începând de astăzi, 24.03.2020, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Ca decizie de ultimă oră, banca a anunțat că permite amânarea ratelor la credite pentru companiile puternic afectate.

„Unitățile First Bank își modifică programul de lucru cu publicul începând de astazi, 24.03.2020, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Pentru a-și proteja clienții și angajații din unitățile teritoriale, banca a decis ca sucursalele sale să funcționeze în intervalul 10am – 16pm. Sucursala First Bank din Baneasa Shopping City este indisponibilă pe perioada închiderii centrului comercial (23 martie – 16 aprilie)”, se arată într-un anunț publicat de First Bank.

Totodată, reprezentanții băncii au precizat că oferă soluții personalizate clienților care semnalează dificultăți generate de pandemie și că își oferă sprijinul pentru soluțiile de banking de la distanță.

Astfel, clienții își vor putea desfășura în condiții normale operațiunile bancare curente: platforma de internet și mobile banking, care acoperă întreaga arie de servicii și produse bancare, inclusiv plata taxelor si impozitelor locale prin secțiunea integrată ghișeul.ro, precum și platforma VideoBank, cu acces direct la un reprezentat al băncii prin video call.

La fel ca celelalte companii din țară, First Bank a anunțat că a luat măsuri de prevenție împotriva răspândirii virusului încă de la primul anunț de infectare de pe teritoriul României.

„Pentru angajații din sucursale au fost achiziționate suplimentar produse speciale de dezinfectare. Au fost instalate dispensere cu substanțe dezinfectante speciale, la care au acces atât angajații, cât și clienții băncii. Pentru a minimiza riscul îmbolnăvirilor a fost introdus programul de lucru flexibil astfel încât angajații care au copii pot lucra de acasa, iar 50% dintre angajații First Bank pot lucra de la distanță”, au mai spus reprezentanții.

Sursa foto: https://www.linkedin.com/

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.