Mega Image a anunțat că va livra cumpărături gratuit la domiciliu pentru vârstnici.

În contextul răspândirii virusului și a extinderii măsurilor de prevenție COVID-19, Mega Image se alătură inițiativelor de voluntariat din țară și alocă linia telefonică Sună Mega! pentru a facilita accesul la cumpărături livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani și celor cu dizabilități.

Astfel, pe toată perioada măsurilor de urgență luate la nivel național, persoanele care au nevoie de ajutor și nu se pot deplasa pot suna gratuit la numărul 0800.410.900, unde operatorii din call-center vor răspunde non-stop. În funcție de adresa la care locuiesc, aceștia vor redirecționa apelurile către asociații și organizații care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor.

“În aceste momente dificile, ne dorim să sprijinim cât mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie în comunitățile din care facem parte și să venim cu soluții sigure pentru ei. În continuare, siguranța angajaților și clienților noștri este foarte importantă, iar această inițiativă vine în întâmpinarea recomandărilor și eforturilor autorităților de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare. Salutăm pe această cale inițiativele civice pentru ajutorul acestor persoane și apelăm, încă o dată, la implicarea, responsabilitatea și înțelegerea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, peste această perioadă”, au declarat reprezentanții Mega Image.

Orașele care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici și persoane cu dizabilități sunt București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Buzău, Slatina, Târgoviște, Constanța, Pitești, costul comenzii urmând a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toți voluntarii vor respecta regulile de prevenție și siguranță prin echipament de protecție.

Reprezentanții companiei fac apel la solidaritate și îndeamnă și alte grupuri de voluntariat să se alăture inițiativei de a sprijini persoanele din categoria de risc din cât mai multe zone din țară.

Lasă un răspuns