Guvernul a luat decizia ca magazinele din mall-uri care livrează electronice şi electrocasnice şi la domiciliu să nu fie închise, conform anunțului făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Măsura se aplică și magazinelor de optică medicală.

magazine electrocasnice deschise

„Suspendarea temporară a activităţii comerciale – potrivit alineatului 1 de la articolul care restrânge activitatea în mall-uri, ca să zic aşa, centrele comerciale – nu se aplică vânzării produselor electronice şi electrocasnice de către operatorii economici care asigură şi livrarea la domiciliul sau sediul cumpărătorului, cât şi vânzarea produselor şi serviciilor de optică medicală”, a precizat Marcel Vela, într-o declaraţie făcută la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ordonanța numărul 2, emisă sâmbătă, 21 martie, a decis suspendarea temporară a activităţii comerciale în complexele de tip mall. De la aplicarea suspendării temporare a activităţii comerciale mai sunt exceptate şi magazinele alimentare, veterinare, farmaciile şi serviciile de curăţătorie.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. lela

    asa o fi dar sa ma laud ca sunt bucuroasa astazi mi am tras o plita electrica super oferta la cei de la topzece10.net

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.