Carrefour a anunțat că va plafona prețurile pentru o gamă largă de produse (maximum 500) în perioada 25 martie – 19 aprilie.

 

Această decizie a fost luată pentru ca retailerul să poată răspundă nevoilor clienților privind aprovizionarea și planificarea bugetului de cumpărături până la Paște. Categoriile de produse vizate sunt cele care au fost extrem de solicitate în ultima perioadă, mai exact produsele de bază.

În această categorie intră făina, pastele, uleiul, zahărul, conservele, lactatele, mezelurile, dulciurile și produsele pentru bebeluși. Lista completă a acestor produse poate fi consultată pe site-ul oficial, la secțiunea prețuri blocate.

Potrivit reprezentanților, compania își asumă decizia în întregime. În continuare, furnizorii companiei lucrează pe o piață liberă, iar prețul produselor furnizate se formează în funcție de cerere și ofertă, de stocuri, materii prime, dificultăți logistice sau operaționale.

Carrefour recomandă clienților să folosească aplicația Carrefour App pentru a vizualiza produsele din fiecare categorie și pentru a-și pregăti lista de cumpărături în siguranță, planificând în avans modul de aprovizionare. Totodată, clienții își pot comanda direct acasă produsele de pe site-ul companiei sau prin platforma BRINGO.

„În vremuri în care siguranța și liniștea populației sunt mai presus de orice, ne dorim, prin acțiuni concrete, să reducem incertitudinile și să ne asigurăm clienții că există stocuri suficiente și că lanțurile de aprovizionare funcționează așa cum trebuie. Îndemnăm la cumpărături în mod responsabil și lucrăm pentru ca românii să își poată planifica organizat deplasările pentru aprovizionare și bugetul, evitând, astfel, ieșirile inutile din locuințe și orele de vârf. Măsura plafonării prețurilor pentru produse esențiale până de Paște este doar unul dintre demersurile în acest sens”, au declarat reprezentanții retailerului francez.

Lasă un răspuns

  1. Mariuca

    La mine in oraș deja am observat că sau plafonat preturile. Este o super idee în aceste vremuri grele. Va mulțumim frumos.

  2. Melnic Carmen

    Nu este de crezut că se vor păstra aceleași preturi la produsele de bază avand în vedere că s-au ridicat prețurile foarte mult în ultima perioadă ,dar e un lucru bun

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.