Auchan România introduce case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici.

 

Mai exact, voluntarii și reprezentanții ONG-urilor care achiziționează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor putea folosi o casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice.

Compania a luat această măsură ca o continuare a acțiunilor de responsabilizare și solidaritate și are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături și sprijinirea inițiativelor voluntare active în această perioadă de criză.

Casele dedicate vor fi disponibile pe toată durata programului de funcționare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declarației pe propria răspundere pentru a se verifica motivul deplasării. Prin această măsură, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor și să își limiteze ieșirile cât de mult posibil.

„Salutăm toate inițiativele mobilizate în această perioadă și suntem alături de ONG-uri în demersurile lor de a proteja persoanele care nu se pot deplasa. Mai mult, e rândul nostru să avem grijă de seniori, așa că vom sprijini cu drag și vom acorda suport pentru implementarea proiectelor ce au ca scop ocrotirea acestora”, au declarat reprezentanții Auchan.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Mariuca

    Foarte bine. Felicitări.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.