În plină perioadă de carantină, băncile din România înregistrează disfuncționalități care le afectează grav clienții. O situație de acest fel se înregistrează în comuna Giarmata, din județul Timiș, unde singurul ATM existent nu funcționează.

cec bank bancomat nefunctional

Situația nu ar fi gravă, dacă magazinele din comună ar accepta plata cu cardul. Însă, conform unei postări pe Facebook a unei locuitoare a comunei, un singur minimarket are opțiunea plății cu cardul, restul acceptând doar cash. În aceste condiții, locuitorii sunt obligați să se deplaseze în afara localității, pentru a putea să scoată bani de la un bancomat funcțional.

Redăm, mai jos, postarea integrală de pe rețeaua de socializare, pe care am modificat-o doar schimbând diacriticile, pentru a ne conforma normelor actuale:

Gânduri din vremea coronavirusului.

CEC Bank, cea mai de rahat bancă!

Avem în sat un singur ATM, al băncii sus-menționate.

Cam 50% din timp nu funcționează din diverse motive. Săptămâna trecută nu funcționa, azi nu funcționa!

Măi, în vremurile astea, când nu ai posibilitatea sa mergi in oraș să scoți bani, pe tine banca românească CEC Bank te doare fix în vârful de la peniță că tâmpiții care și-au făcut cont la tine nu pot să scoată bani când vor sau au nevoie, că pe tine nu te interesează!

La noi în sat, dintre cele tzishpe minimarketuri, unul singur are și plata cu card ! Restul numai cash !

Să vă ia dracu’ pe toți de imaginați nesimțiți!“.

Vă vom ține la curent atunci când vom avea reacția băncii, deja contactată.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns