Procesul de fuziune dintre Vodafone și UPC se apropie de final, astfel că, începând cu 31 martie 2020, toate drepturile și obligațiile UPC România vor fi preluate de către Vodafone România.

 

Operatorul de telecomunicații a anunțat clienții că nu vor fi schimbate condițiile contractului. Plata facturii pentru serviciile fixe și TV va avea ca furnizor Vodafone și va fi efectuată în contul IBAN afișat pe factură. Dacă factura este achitată prin serviciul de internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone pentru servicii fixe și TV.

În cazul în care a fost activat serviciul bancar de direct debit pentru plata facturii, suma de plată prevăzută în factură va fi reținută de bancă în numele Vodafone.

 Vodafone se va ocupa cu informările destinate clienților

Vodafone a transmis și că telefoanele de contact rămân aceleași: 031 100 1000 și 031 110 0872. Însă denumirea serviciilor nu va mai cuprinde UPC, iar serviciul Alo Nelimitat UPC va fi schimbat în Alo Nelimitat în rețeaua fixă Vodafone.

De asemenea, politica de confidențialitate privind datele cu caracter personal, aplicabilă serviciilor UPC, va fi politica Vodafone, iar varianta actualizată a acesteia poate fi consultată pe site-ul oficial al operatorului de telecomunicații.

Mai mult, din aprilie 2020, toate notificările și informările vor veni din partea Vodafone România. Schimbarea a avut loc în contextul preluării, la nivel european, a companiei Liberty Global, cea care controla UPC România.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns