CFR Călători a comunicat că va emite tichete de călătorie pentru municipiul Suceava și zona limitrofă exclusiv pentru persoanele vizate de articolul 3 din Ordonanța Militară nr. 6/30.03.2020 în perioada de carantină.

 

Mai exact, este vorba despre „persoanele care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor”. Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al companiei de transport feroviar și poate fi consultat în întregime AICI.

De asemenea, pe site-ul www.cfrcalatori.ro este precizat faptul că eliberarea legitimațiilor de călătorie se va face pe baza adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu.

Totodată, reprezentanții companiei recomandă pasagerilor ca, înainte să efectueze orice călătorie, să se informeze despre eventualele modificări privind circulația trenurilor la ghișeele din stații sau la numerele de telefon oficiale, disponibile pe site.



CFR se angajează să restituie contravaloarea biletelor pentru anumite trenuri

În contextul crizei provocate de coronavirus, CFR Călători își anunță clienții care au bilete cumpărate la trenurile internaționale suspendate că pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie.

De asemenea, potrivit comunicatului de pe site-ul companiei naționale de transport feroviar, „pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.”

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.