Rețeaua privată de sănătate ”Regina Maria” a lansat Clinica Virtuală, o platformă pentru consultații medicale online dedicate clienților.

În contextul generat de evoluția pandemiei, Regina Maria le asigură abonaților posibilitatea de a accesa în continuare serviciile medicale prin intermediul platformei Clinica Virtuală, a cărei concept a fost dezvoltat împreună cu Microsoft România.

Aici, pacienții aflați in izolare vor putea sta de vorbă cu medicul curant, în funcție de specializare, pentru a identifica problemele de sănătate cu care se confruntă și pentru a beneficia de un eventual tratament. Consultația este salvată în dosarul medical al pacientului, astfel încât istoricul medical al acestuia să poată fi disponibil în orice moment.

În prezent, Clinica Virtuală are peste 100 de medici disponibili, din numeroase specialități precum medicină internă, gastroenterologie, ORL, endocrinologie, pediatrie, dermatologie, psihologie pediatrică şi consiliere nutriţie. Reprezentanții rețelei private de sănătate susțin că platforma online va beneficia de sprijinul și disponibilitatea mai multor medici, care vor fi nevoiți să își mute cabinetele în online, în această perioadă de criză.



„Suntem alături de pacienţii şi abonaţii noştri, pentru care am dezvoltat într-un timp extraordinar de scurt cea mai complexă soluţie medicală virtuală de pe piaţă, conectată la istoricul medical al fiecărui pacient, cu consultaţii şi recomandări care vor fi la rândul lor salvate în dosarul medical electronic al pacienţilor. În acest fel, asigurăm continuitatea îngrijirii medicale chiar şi pe perioada izolării, pentru că sănătatea nu poate fi pusă pe pauză”, au declarat oficialii Regina Maria.

Soluția modernă de telemedicină va putea fi accesată de către abonați fără niciun cost suplimentar, direct din aplicația Contul meu disponibilă pe Desktop și Mobile.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns