Ordonanța Militară nr. 5, adoptată luni seara, prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Italia și Spania cu încă două săptămâni.

companii aeriene si aeroporturi

Singurele exceptate de la această decizie sunt zborurile umanitare, zborurile de stat și cele medicale.Măsura suspendării zborurilor dintre România și Spania a fost luată, inițial, pe 18 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Anunțul a fost făcut, la data respectivă, de ministrul de Interne, Marcel Vela, după ce un român infectat cu coronavirus a ajuns în țară, după un zbor cu avionul. Tot atunci s-a anunțat și măsura prelungirii suspendării zborurilor dintre România și Italia.

În acest moment, Italia a depășit cifra de 100 000 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care peste 11 000 și-au pierdut viața, iar peste 14 500 s-au însănătoșit.

În Spania au fost infectate peste 87 000 de persoane, din care peste 7 500 și-au pierdut viața, iar peste 16 500 s-au însănătoșit.

Dacă vrei să îți spui părerea despre aeroporturile și companiile aeriene din România – sau să citești părerile altor persoane – o poți face aici

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    Un lucru f bun ptr a putea fi oprit virusului

  2. Wizz Air a suspendat și zborurile spre Marea Britanie și alte două state europene – YesComment

    […] Militară nr. 5, adoptată pe 30 martie, a prelungit, de asemenea, măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Italia și […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.