Persoanele cu vârsta de peste 60 de ani vor avea prioritate la realizarea operațiunilor bancare, potrivit CEC Bank.

 

După modelul magazinelor, a venit rândul băncilor să anunțe măsuri speciale pentru clienții în vârstă. Conform comunicatului emis de CEC Bank, persoanele cu vârsta 60+ vor avea prioritate în intervalul 11.00 – 13.00 la desfășurarea operațiunilor bancare atât la ghișee, cât și la bancomate.

„Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie a.c., astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar”, au declarat reprezentanții CEC Bank România.



Totodată, aceștia susțin că au luat toate măsurile de protecție atât în ceea ce îi privește pe angajați, cât și în ceea ce îi privește pe clienți, astfel încât toate activitățile să se desfășoare în conformitate cu măsurile impuse de autorități.

Spațiile de lucru sunt igienizate zilnic, materialele sanitare sunt distribuite personalului iar stocul de produse dezinfectante speciale pentru mâini a fost suplimentat, astfel încât clienții să se poată dezinfecta la intrarea în bancă.

În ceea ce privește plata pensiilor, CEC Bank a anunțat că se va ocupa ca toate pensiile celor peste 400.000 de clienți să fie primite la timp în conturile aferente, având în vedere prelungirea stării de urgență și, totodată, apropierea sărbătorilor pascale.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.