Loteria Română a anunțat că, „în cel mai scurt timp posibil“, se va muta online! A fost deja inițializată colaborarea, în acest scop, cu Autoritatea pentru Digitalizarea României.

loto online

Într0un comunicat emis de Compania Loteria Română, se arată: „În contextul actualei crize provocată de epidemia de Covid-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent“.

Sebastian-Iacob Moga, directorul general al companiei Loteria Română, a declarat: „Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei.



Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor.

Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulţi ani, în raport cu nevoile şi așteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative.

În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Aşa cum am convenit cu reprezentanţii Autorităţii pentru Digitalizarea României (…), vom implementa această nouă modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare“.

Loteria Română și-a suspendat temporar activitatea începând cu data de 18 martie. Este vorba de activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, precum și de plata câștigurilor.

 

Nu trebuie neapărat ă joci la loto pentru a câștiga bani. Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    Împătimiți pentru jocuri vor avea ocupatie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.