Mega Image a anunțat că va deschide noi magazine și va face angajări în orașele din 5 județe în perioada următoare.

 

În ciuda crizei care afectează întreaga populație la nivel global, retailerul continuă să își extindă activitatea în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași.



„În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investiţiile, să ne implicăm şi să o susţinem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunităţi şi le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toţi clienţii noştri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Româneşti, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese”, au declarat reprezentanții Mega Image.

Toate noile deschideri de magazine vor genera și noi locuri de muncă, astfel că Mega Image a început deja căutările de personal pentru a-și completa echipa. De la începutul anului și până la începutul crizei provocate de coronavirus, 17 magazine noi marca Mega Image au fost deschise la nivel național.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns