Banca Transilvania a anunțat că persoanele fizice vor putea deschide online un cont curent. Măsura vine în sprijinul celor care vor să își limiteze deplasările la bancă pentru efectuarea plăților sau a altor operațiuni similare în această perioadă critică.

 

Este vorba despre NEOcont, una dintre facilitățile noii platforme digitale a băncii, prin intermediul căreia orice persoană își poate deschide de la distanță un cont curent BT în lei și poate alege să primească acasă, prin curier, un card de debit.



Pentru operațiunile de deschidere și administrare cont banca a anunțat că nu percepe niciun comision. Potrivit reprezentanților Banca Transilvania, NEOcont reprezintă un cont bancar care poate fi folosit imediat. Cardul va fi primit acasă, prin curier. Cu acest card se pot plăti comenzile făcute online, facturile la utilități, taxele și impozitele sau se pot efectua plăți către alte conturi bancare.

„NEOcont este lansat acum pentru că banca a devansat calendarul proiectelor pentru perioada următoare, aşa încât să ajute persoanele care au nevoie de un cont bancar, fără a mai face un drum la BT”, au declarat oficialii băncii.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns