După un an 2019 excelent, în care a fost vizitată de un număr record de 33 de milioane de turiști, industria hotelieră din Grecia este acum în pragul falimentului, în contextul măsurlor luate de guverne pentru a stopa epidemia de coronavirus.

hoteluri grecia faliment

65% dintre hotelierii greci sunt de părere, în acest moment, că afaceile lor vor da faliment, vonform unui sondaj realizat la începutul lunii aprilie și dat publicității de Federaţia hotelierilor greci..

În același timp, 95% dintre hotelierii din Grecia se așteaptă ca veniturile lor să se prăbușească, în medie cu 56,3%.Pierderile totale ale sistemului hotelier din Grecia se vor ridica, conform unui studiu realizat de Institutul de cercetări în turism, la o sumă totală de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

Până în acest moment, în Grecia au fost înregistrate 2 145 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 99 și-au pierdut viața, iar 269 deja s-au vindecat.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!  1. […] Unde mai merg românii în concediu? Se pare că există pericol de faliment pentru 65% din hotelurile grecești. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.