Allianz-Țiriac, una dintre cele mai mari companii de asigurări de pe piață, oferă posibilitatea clienților care au asigurare de sănătate să apeleze la serviciul de consultanță medicală la distanță fără niciun cost suplimentar.

 

Potrivit reprezentanților, „Allianz-Ţiriac a pus întotdeauna pe primul loc protecţia clienţilor şi calitatea serviciilor oferite, astfel că introducerea în mod gratuit a serviciilor de consultanţă medicală la distanţă este un pas firesc pe care îl facem în actualul context. Este totodată o dovadă de responsabilitate din partea celei mai mari companii de asigurări de sănătate din România şi încă o măsură prin care oferim asiguraţilor noştri toate condiţiile pentru a rămâne stăpâni pe situaţie.”



Serviciul pus la dispoziție este în parteneriat cu rețeaua medicală privată Medicover și este valabil pentru clienții care au o poliță de asigurare de sănătate, dar și pentru cei care vor încheia o poliță de asigurare de sănătate.

Printre specialitățile medicale disponibile se numără medicină generală, medicină internă, diabet și nutriție, cardiologie și epidemiologie. Totodată, în contextul pandemiei provocate de coronavirus, asiguratorul va extinde și acoperirea asigurării de sănătate.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns